Coş gol
  ()

You have no items in your shopping cart.


Adeziv parchet - informatii utile

Aveti nevoie de un adeziv de calitate? Noi va venim in ajutor cu cea mai buna oferta de adeziv parchet Bona. Pentru ca adezivul este un element esential la montajul parchetului, suntem tot timpul in trend si va oferim cele mai bune produse. Consultati oferta noastra de adeziv parchet si veti gasi produse usor de folosit care au un efect de durata. Calitatea este cea care face diferenta!

Adeziv parchet - ce este adezivul si cum se alege?

Adezivul este un produs utilizat pentru a fixa parchetul, dusumelele si pardoselele. Produsul se va aplica utilizand un spaclu dintat. De asemenea nu se va aplica pe toata suprafata camerei pentru ca lamelele vor fi aplciate dupa maxim 20 de minute. Amorsarea suprafetei se va face doar atunci cand sapa este foarte absorbanta. Suprafata nu trebuie sa fie uleioasa si nici sa aiba impuritati cum ar fi praful si rumegusul. Adezivul se aplica pe suprafete uscate in general, dar se poate aplica si pe suprafete umede.

Adezivii bicomponenti au o aderenta ceva mai mare si se pot aplica pe toate tipurile de suport asigurand o foarte buna aderenta a elementelor parchetului. Adezivii monocomponenti devin elastici dupa ce se usuca. Atat adezivii bicomponenti cat si cei monocomponenti au o calitatea foarte buna si o structura perfecta pentru montarea parchetului.

Dupa ce se aplica adezivul pentru un timp pot fi facute corecturi. Se pot impinge elementele de lipit si este important sa fie aplicat necesarul de adeziv. Foarte putin adeziv poate genera scaderea puterii de lipire iar prea mult poate genera deteriorarea placilor de parchet.

Instalarea parchetului necesita timp, atentie si produse de cea mai buna calitate. Spatiul trebuie sa fie pregatit pentru montarea parchetului, sa fie complet uscat iar lucrarile de renovare trebuie sa fie terminate. Parchetul reprezinta unul din ultimele elemente care se vor instala intr-o casa.

Pentru montajul parchetului, echipa noastra va sta la dispozitie cu cele mai bune servicii de montare parchet.

Daca in categoria Adeziv parchet nu gasiti produsele dorite sau nu stiti ce sa alegeti, nu ezitati sa ne contactati! Operatorii nostri va vor ghida si veti primi toate sfaturile de care aveti nevoie.

 

 

Contact

Powered by BreezingForms
Invalid query string!