Coş gol
  ()

You have no items in your shopping cart.

Cea mai buna oferta parchet masiv Bucuresti - cele mai bine preturi azi

Parchet masiv. Parchet masiv pentru viitor

Cititi si despre parchet stratificat.

Pentru a mai evita din artificialitatea care a ajuns sa ne inconjoare pana la saturatie, va recomandam sa incercati un parchet masiv, din lemn masiv. Intr-adevar, un parchet masiv este ceva mai scump decat modelele din pal si materiale laminate. Insa parchetul nu il schimbam odata pe an. Odata pus, ne propunem sa reziste toata viata.

 Parchet masiv Bucuresti

Pentru ca merita sa faceti acum o investitie intr-un produs de calitate cum este un parchet masiv, pentru a scapa ulterior de alte investitii de intretinere. Aspectul unui parchet masiv este unul deosebit, fiind net superior celui oferit de varianta laminata.

Pentru mai multe informatii accesati paginile intretinerea parchetului masiv, instalarea parchetului masiv si sfaturi pentru parchetul masiv.

Armonia stilului incepe de la parchet. Si nu uitati: parchetul din lemn masiv este cel mai bun termoizolant! Si, oricum este vorba de esente, de materiale naturale, nu de subterfugii tehnologice. Magazinul nostru va propune doua esente de parchet masiv tari, nobile: parchetul de stejar si cel de salcam. Sunt lemne autohtone, productia aflandu-se in Romania. Pentru ca noi ne propunem, prin afacerea noastra, sa sustinem economia romaneasca prin promovarea de parchet masiv. Numai asa vom putea avansa, daca toti romanii ar fi constienti ca de noi toti depinde ca economia si viata noastra, a tuturor, sa se imbunatateasca. Sprijinind produsele romanesti - parchet masiv, afacerile autohtone, industriile care inca mai rezista in Romania, investim de fapt in siguranta si prosperitatea noastra si a copiilor nostri.

Vrei ca parchetul tau sa fie ca vinul? Cu cat trece timpul sa devina mai frumos? Atunci ai nevoie de un parchet masiv, dintr-o fibra dura, daca este posibil, de provenienta autohtona.

In domeniul tipurilor de podele, pachetul facut din lemn masiv este considerat cel mai calitativ. Este un tip de pardoseala care nu se demodeaza niciodata. Ofera o senzatie placuta de caldura dar si de intimitate pentru orice incapere. Acest parchet se gaseste intr-o gama variata de culori, modele si esente precum stejaru, nucul, ciresul, bambusul, etc. Este in mod sigur cel mai durabil tip de podea si necesita si o intretinere periodica insa niciun alt tip de parchet nu are durata sa de viata. 

In afara de aspectul nobil pe care il are parchetul de lemn masiv este un perfect izolator termic si confera incaperii o eleganta aparte avand in acelasi timp si un aspect uniform si curat. Se poate gasi sub mai multe modele si culori si poate sa fie instalat in orice incapere. Acest parchet va creste in mod considerabil valoarea caselor. Esenta, structura si duritatea precum si culoarea ofera caracer unic pentru parchetul din len masic. 

Niciun al tip de parchet nu are o durata de viata mai lunga decat cel masiv. In plus, lacuirea si raschetarea periodica a parchetului va ofera si un sentiment puternic de prospetime si de nou in asa fel incat nu este necesar sa il inlocuiti periodic.

Parchetul de len masiv se potriveste in orice incapere precum biroul, dormitorul, baia, sufrageria si holul si primeste de aici si o valoare deosebita. Nu numai insusirea estetica este cea care da parchetului valoare ci si cea practica. 

In mod sigur este o investitie uriasa pe termen lung. Beneficiati de o durata de viata de pana la 60 de ani daca parchetul este corect intretinut. Rezista foarte bine la zgarieturi si este si o buna alegere pentru persoanele care au alergii.

Daca va doriti o incapere eleganta in care sa beneficiati de confort termic si fonic si care sa ne incante vizual dar sa se si potriveasca cu majoritatea tipurilor de mobila, o solutie optia este si parchetul de lemn.