Coş gol
  ()

You have no items in your shopping cart.

Parchet stratificat Bucuresti - cel mai bun pret

Parchet stratificat. Parchet stratificat - alternativa eco si economica

Cititi si despre parchet stejar.

Din varii motive nu va permiteti un parchet din lemn masiv. Dar nu vreti nici parchet laminat pentru ca sunteti constient de limitele sale. Cum intotdeauna exista solutii alternative, de compromis, in situatia de fata nu va ramane decat sa optati pentru un model de parchet stratificat.

Pentru mai multe informatii accesati paginile intretinerea parchetului stratificat, avantaje parchet stratificat si despre parchetul stratificat.

 Parchet stratificat Bucuresti 

Parchetul stratificat, chiar daca nu are rezistenta celui masiv, din lemn, se comporta in timp mult mai bine decat cel laminat pentru ca, in esenta, este tot din lemn.

Pentru mai multe informatii accesati paginile montare parchet, instalare, curatare si intretinere parchet.

Procedeul de fabricare pentru parchetul stratificat implica 3 straturi de lemn. Primul strat, cel de la suprafata, este de lemn de esenta tare sau nobila pentru modelele exotice, in timp ce stratul aflat la mijloc este din placaj. Calitatea parchetului stratificat este data de grosimea stratului aflat la suprafata, in partea vizibila. Acesta difera destul de mult, de la 2 mm la peste 10. Este bine de stiut ca in procesul de fabricare a parchetului stratificat intra mult mai putin lemn decat in cel din lemn masiv. Este un motiv destul de important pentru cei care au viziuni mai ecologiste. Dar principalul motiv pentru care se opteaza pentru un astfel de parchet este totusi diferenta de pret fata de cel din lemn masiv.

Pentru mai multe informatii accesati paginile parchetul triplustratificat, mocheta sau parchet in camera copilului si cum se monteaza parchetul

Chiar daca la parchet din lemn masiv avem preturi de producator, nici la parchet stratificat. nu stam rau. Consultati mereu promotiile noastre. La parchet stratificat, cel putin, promitem sa va oferim mereu surprize placute.

Vreti sa alegeti podelele in stil natural si inconfundabil? Atunci o podea din lemn este una din cele mai bune optiuni. Podeaua de lemn este una din cele mai bune optiuni si va vom explica mai jos care sunt principalele avantaje si dezavantaje ale amenajarii folosind parchet triplustratificat pentru a lua cele mai bune decizii in ceea ce priveste spatiul pe care il aveti. 

Parchetul stratificat se face din mai multe lamele si lucrul acesta ii da si o buna rezistenta la trafic si va ajuta sa evitati toate problemele cum ar fi desprinderea lamelelor de pe stratul suport. Comparativ cu parchetul masiv sau cu cel dublu stratificat, cel triplustratificat are  o stabilitate dimensionala foarte buna. In stratul trei este marita rezistenta si stratul poarta numele de strat de contrabalans. Pentru ca este un produs stabil parchetul este o investitie buna pe termen lungi si implica si nevoia de intretinere minima. Putem sa spunem ca acest parchet este mai rezistent la trafic si la uzura si este o alegere buna pentru spatiile tranzitate des. Al treilea strat al parchetului poate sa poarte numele de strat de suport si va fi facut din lemn de plop ori din len de mesteacan in cazul in care parchetul este produs in Europa.

Un alt avantaj pe care il are podeaua consta in faptul ca are o grosime mai mare si acest lucru ii da o izolatie termica buna. Cu toate astea pretul pe care il are parchetul triplustratificat e mai mic comparativ cu cel dublu stratificat.

In cele mai multe cazuri, parchetul triplustratificat are si un sistem de prindere mecanica cu dublu click si este mult mai eficient fata de celelate tipuri de parchet pentru ca se poate desprinde usor de stratul suport. Lucrul acesta e un mare avantaj pentru ca lemnul este un material viu care absoarbe umiditatea pe intreaga durata de viata. Cu toate acestea este si un dezavantaj minor care nu poate fi reconditionat de mai multe ori.