Coş gol
  ()

You have no items in your shopping cart.

Scari interioare Bucuresti - oferte speciale de scari interioare la cele mai bune preturi

Mobila, parchet, scari interior din lemn. Acestea sunt cele trei intrebuintari majore ale lemnului in amenajarile interioare. Daca mobila din lemn masiv a pierdut mult teren in fata palului laminat, in ceea ce priveste parchetul si scarile , la noi veti gasi tot ceea ce cautati in materie de scari interioare Bucuresti.

Cititi mai multe despre raschetat.

 Scari interioare Bucuresti

De fapt nu chiar tot, pentru ca evitam lemnul exotic, a carui productie nu este din Romania. Este o politica a firmei noastre, care asa intelege sa sprijine economia in care se desfasoara. Daca noi nu facem tot ceea ce depinde de noi pentru ca economia sa se dezvolte, este inutil sa asteptam ajutoare din alte parti. Capitalismul inseamna in primul rand responsabilitate, ceea ce, din pacate, nu este refletat si de economia romaneasca, unde capitalismul este, poate, mai salbatic ca nicaieri. Consideram doar ca fiecare trebuie sa faca tot ceea ce poate din pozitia in care se afla. Abia atunci vom putea emite pretentii...

Dar sa revenim la scari interioare Bucuresti. Va asteptam cu mare placere pentru ca impreuna sa elaboram scara perfecta pentru spatiul de care dispuneti. O scara frumoasa, trainica si mai ales, extrem de practica.

In mod normal alegerea modelului de scara interioara nu este usoara in special cand membrii familiei au opinii diferite si cum majoritatea proprietarilor de case inteleg necesiteatea unei scari interioare abia la finalul lucrarilor, asa apar dificultatile de alegere a unei scari.

Exista o oferta foarte vasta de scari din lemn si de modele pe care profesionistii vi le pun la dispozitie. Ne-am gandit sa va oferim si cateva recomandari si sfaturi pentru astfel de situatii.

Pentru inceputi trebuie sa determinati dimensiunile spatiului in care va trebui sa se incadreze scara interioara. Daca dispunem de un spatiu mare ar trebui sa alegem o scara eleganta care sa impreioneze pe oricine intra in casa. Daca spatiul disponibil este mic atunci putem alege o scara economica. Pentru spatiile mari pot fi amenajate spatii de depozitare sub scara interioara. Daca spatiul beneficiaza de o buna iluminare putem opta pentru scari cu contratrepte care sa se poata inchide in lateral si vom avea un spatiu de depozitare in plus.

Si alegerea modelului de scara este foarte importatna si trebuie sa stiti ca pot fi confectionate urmatoarele tipuri de scari pentru interior: scari interioare din lemn cu vanguri din lemn, scari interioare din lemn economice, scari interioare din lemn pe structuri metalice si scari interioare din lemn elicoidale.

In ceea ce priveste culoarea este recomandat ca pentru spatiile intunecoase sa alegem culori deschise. Pentru spatiile cu o iluminare buna se pot uriliza culori si tonuri mai inchise care sunt si in trend cum ar fi nuc, fag sau combinatii de wenghe cu alb. Treptele pot fi finisate si in doua culori depinde de preferinte.

Pentru scari construite in combinatii de metal, sugeram culori contrastante (metalul negru si fag natur sau cirest si metal alb transparent, metal gri cu wenghe, mahon sau nuc).

Scara trebuie sa se asorteze cromatic cu mobilierul din jurul sau dar poate sa si creeze contrast cu restul finisajelor.

Bugetul alocat scarii este un detaliu foarte important la care multi oameni nu se gandesc decat in faza de montare a scarii interioare. Orice preferinte ati avea pretul final mare nu inseamna si calitate garantata. Este bine sa tineti cont si de firmele care ofera pentru aceeasi lucrare un pret moderat si va ofera materiale de cea mai buna calitate si logistica la cel mai inalt nivel.

 

Atunci cand dorim sa amenajam un spatiu incercam sa tinem cont si de unele aspecte precum: asigurarea confortului zilnic, compatibilitatea cromatica, aspectul, compatibilitatea stilului si realizarea unui interior cald si primitor. Aceste detalii se aplica si in momentul in care dorim sa construim o scara. In afara de functionalitate scara este un pucnt central al locuintei si are puterea de a schimba ambianta si de a valorifca intreaga constructie.