Coş gol
  ()

You have no items in your shopping cart.

Magazin parchet Bucuresti

Multi specialisti in sunt de parere ca orice amenajare interioara incepe cu alegerea parchetului. De la el se incepe creionarea stilului unui spatiu, oricare ar fi destinatia acestuia.

Cititi mai multe despre magazine parchet.

 Magazin parchet Bucuresti

Parchetul masiv este cel recomandat ca prima alegere. Insa, daca bugetul nu permite, va puteti orienta si spre alternativele oferite de modelele de parchet triplu stratificat. Nu va fi atat de rezistent ca parchetul din lemn masiv, dar nici nu va fi material laminat. Esential este ca, cel putin aparent, si acesta este tot din lemn nobil.

Cititi mai multe despre magazin parchet, prezentarea magazinului nostru si despre parchet in general.

Stratul de la exterior este din lemn de esenta nobila, urmand ca celelalte doua straturi sa fie din lemn de brad, de obicei. Acum, in functie de clasa de calitate din care face parte modelul ales, va fi si grosimea stratului de suprafata, care conteaza. Insa, principalul atuu al unui astfel de parchet este dispunerea straturilor astfel inca fibra lemnului sa fie perpendiculara intre straturi. Prin acest mod de fabricare se asigura o mult mai mare rezistenta acelui patchet. Astfel, el este mai rezistent si la modificarile cauzate de umiditate si temperatura (dilatare si contractie). Nu doar cele trei straturi din compozitia acestui parchet sunt importante. Trebuie amintite si subliniate ca factor esential si cele 7 straturi de lac, grund si spaclu acrilic.

Alegeti produsele noastre din sectiunea parchet si veti beneficia de servicii de calitate la preturi dedicate clientului.

Atunci cand va alegeti nuantele de parchet trebuie sa tineti cont de designul interior. Dupa ce ne-am hotarat asupra unui tip de parchet pe care ni-l dorim urmeaza sa alegem si finisajul pentru acesta. Exista o gama foarte variata de esente de parchet si fiecare dintre acestea este disponibila in mai multe variante de culoare. In functie de tipul de esente parchetul este clasificat in esente traditionale si printre acestea putem enumera: stejar, nuc, fag, cires sau frasin. Fiecare dintre aceste esente este disponibila pe piata in diferite nuante in functie de finisaje.

Utilizarea parchetului cald se potriveste pentru toate tipurile de locuinte: clasice, country, minimaliste sau in stil eclectic.

Pentru locuintele amenajate in stil clasic se pot alege mai multe tipuri de parchet incepand de la cel masiv cu model si pana la parchetul triplustratificat. Puteti utiliza esente naturale cum ar fi stejarul natur, rustic, nucul, artarul sau iroko.

In locuintele in stil minimalist puteti opta pentru nunante de stejar, nuc american, Wenge, stejar finisat cu diferite nuante de gri sau esentele extotice cum ar fi bambusul ciocolatiu.

Pentru locuintele country sunt recomandate nuantele cat mai putin finisate si cat mai naturale. Se pot alege esente de frasin, fag si pardoseli naturale din lemn.

Atunci cand alegeti nuanta tineti cont de finisaje si de piesele de mobilier pe care doriti sa le utilizati.

Recomandarea noastra tine cont de alegerea unor nuante nu foarte inchise pentru parchet. Parchetul inchis la culoare este foarte greu de intretinut.

Alegeti in functie de bugetul alocat cea mai calitativa varianta de parchet. Parchetul inchis la culoare este foarte greu de intretinut.

Puteti alege in functie de buget o varianta cat mai calitativa de parchet. Optati pentru un parchet stratificat sau pentru unul masiv. Parchetul este un finisaj pe care nu il inlocuiti frecvent si probabil veti dori sa il aveti cat mai mult timp.

Pentru montaj si tratarea parchetului va recomandam sa alegeti un parchetar profesionist. Cereti referinte despre firma sau persoana cu care veti lucra pentru ca nu oricine stie sa monteze un parchet masiv sau stratificat.

Intretinerea parchetului este esentiala atunci cand dorim sa pastram aspectul acestuia. Utilizati produse de calitate pentru a curata si a intretine parchetul.

 

Nu uitati ca parchetul este simbolul elegantei.