Coş gol
  ()

You have no items in your shopping cart.

Magazine parchet Bucuresti

Alegerea parchetului este esentiala in decorarea oricarei incaperi. Stilul si admosfera vor fi definite de catre acesta. Daca pana nu demult parchetul masiv era considerant a da tonul bunului gust, noile tehnologii din domeniu au impus modelele de parchet triplustratificat ca un varf de lance. Si aceasta din mai multe considerente.

Cititi si despre parchet laminat.

 Magazine parchet Bucuresti

In primul rand pentru ca este mult mai stabil din punct de vedere dimensional datorita tehnologie de fabricare, si anume dispunerea straturilor de lemn cu fibrele perpendiculare. Apoi, in timp ce parchetul masiv este livrat de multe ori in stare bruta, parchetul triplustratificat este gata de montare, montare care se face extrem de simplu, prin simpla imbinare.

Finisajul este unul omogen, corect, frumos, in timp ce parchetul masiv are nevoie de intreaga pricepere a echipei de montare pentru a-i da prospetime, frumusete si luciu. In plus, pe langa deranjul provocat de praf si de mirosul uleiurilor si lacului, mai intervin si costurile suplimentare, deloc de neglijat. Iar parchetul stratificat se bucura de straturi de protectie aplicate industrial, mult mai rezistente.

Pe de alta parte, placile de parchet triplustratificat pot fi raschetate de mai multe ori pana cand bucata de parchet triplustratificat ajunge in stare optima.Modelele de parchet triplustratificat sunt dependente din acest punct de vedere de grosimea stratului de uzura.

Pentru incalzire prin pardoseala va recomandam parchet triplustratificat datorita transferului termic superior. Veti gasi modele de parchet triplustratificat de dimensiuni mari.

Parchet triplustratificat ofera transfer termic superior iar modelele noi de parchet triplustratificat confera incaperii un aspect elegant.

Parchetul este unul dintre materialele decorative pentru finisaj cel mai des intalnite atunci cand amenajati incaperile cum ar fi livingul, dormitoarele si camera de zi. Parchetul este un tip de pardoseala calda. Mai jos va prezentam care sunt tipurile de parchet si cum determinam care este parchetul ideal pentru casa noastra

Pe piata exista mai multe tipuri de parchet care sunt clasificate in functie de calitatea si caracteristicile sale.

Parchetul masiv a fost cel mai des intalnit tip de parchet si este realizat integral din lemn natural. Parchetul masiv da imaginea unei pardoseli scumpe, elegante, frumoase. Avantajele parchetului din lemn masiv sunt multiple. Izolarea buna. Rezistenta mare in timp si posibilitatea de a ii modifica aspectul sunt doar unele dintre avantajele pe care parchetul laminat le ofera.

Modelele pentru parchetul din lemn masiv si modurile de asezare sunt multiple.

Parchetul stratificat este pe piata in doua variante: dublu stratificat sau triplu stratificat. Parchetul dublu-stratificat este realizata din doua straturi din lemn, cu fibre incrucisate si prelucrate pentru o imbinare perfecta. Parchetul triplu stratificat este format din trei straturi de lemn - primul strat finisat, iar celelalte doua straturi din aceeasi categorie de lemn ca si primul, nefinisat sau lamele rasinoase.

Parchetul stratificat este rezistent, durabil si ofera oricarei incaperi un aspect rafinat si elegant. Este un tip de parchet care inlocuieste parchetul masiv atat ca si calitate cat si din punct de vedere al designului.

Parchetul laminat este o optiune destul de populara pentru persoanele care vor sa isi amenajeze locuinta la un ret mic. Este un parchet facut din conglomerate lemnoase si acoperit cu o pelicula de material plastic fapt ce ii asigura si un pret mic in comparatie cu pretuirle pentru celelalte tipuri de parchet.

Printre avantajele acestui tip de parchet se pot enumera gama variata de finisaje care exista pe piata, pretul redus si montajul usor. In acest fel parchetul poate fi foarte usor de prelucrat.

Parchetul industrial este un tip de parchet masiv, foarte robust, ideal pentru zonele in care traficul este intens. Acest parchet se gaseste in lamele de mici dimensiuni, asamblate intre ele si compactate in blocuri paralelipipedice.

 

Pentru zone in care umiditatea este crescuta cum ar fi bicatariile sau baile se poate utiliza un parchet masiv sau triplustratificat care se va trata special pentru a rezista la umiditate. Tratamentul parchetului se face cu ajutorul mai multor produse printre care putem enumera si rasina epoxy care ii da acestuia o buna rezistenta la umiditate, necesara in astfel de zone. Podelele din lemn pentru exterior au durabilitatea crescuta si ariile de utilizare sunt foarte largi. Acest tip de podea se realizeaza din lemn masiv de esenta dura si este foarte rezistent.

Alegeti parchet triplustratificat pentru un parchet triplustratificat de calitate!