Coş gol
  ()

You have no items in your shopping cart.

Parchet egger Bucuresti

Parchet egger - o poveste

Cititi mai multe despre raschetat parchet.

In lumea parchetului exista o prejudecata: doar parchetul din lemn masiv si, poate, cel stratificat, poate fi de calitate. Parchetul laminat este, fara indoiala, un produs ieftin, care se adreseaza celor cu bugete extrem de reduse. Ei bine, exista cel putin un argument care demonteaza aceasta teorie: parchet Egger.

Pentru mai multe informatii cititi si despre Cum se alege parchetul egger, Alegem parchetul in functie de camera si Parchetul in functie de trafic.

 

Parchet egger Bucuresti

Parchet egger Bucuresti la cele mai bune preturi

Acest parchet a pus cel mai bine in evidenta ceea ce aduce nou parchetul laminat: structuri de efect, suprafete fascinante. De la acele structuri periate, la placile decorative si cele cu aspect e ceramica, toate aduc un aer proaspat in destul de terna lume a parchetului. Exista colectii intregi Egger careau in spatele lor povesti frumoase, povesti cu happy-end.

Colectiile de parchet Egger se adreseaza tuturor

Pentru ca parchetul Egger te duce in lumi fantastice, in care decorul devine realitate, iar realitatea decor. Structurile Egger dau adancime parchetului, dau autenticitate dincolo de perceptibilitate. Iar fibra lemnului Egger se intoarce la armonia naturii care imbraca de aceasta data culori dintre cele mai vii si mai surprinzatoare. Zgarieturi, patina timpului, umbre, optica bruta, exista o bogatie intreaga de tonuri si structuri care transforma colectiile Egger in adevarate opere de arta. Aici fiecare va gasi ceva pe placul sau. Iar la noi, colectiile Egger sunt la cele mai bune preturi. Incercati, nu veti fi dezamagiti!

Atunci cand construiti, renovati sau cumparati un apartament sau o casa podeaua este printre cele mai discutate subiecte. Parchetul laminat poate fi o buna alternativa la parchetul din lemn masiv. Gasiti parchet laminat in diverse decoruri, care pot imita lemnul sau decoruri care imita gresia, unicolore sau care imita piatra.

Parchetul laminat este facut din 5-8 straturi care de regula sunt laminate intre ele. Va prezentam mai jos cateva sfaturi pentru a alege corect parchetul.

Inainte de a alege [archetul laminat trebuie sa stiti unde urmeaza sa fie montat (camera de zi, dormitor, sufragerie, hol, birou, camera copiilor, etc) pentru a putea determina o clasa de trafic corespunzatoare,

Pentru unele renovari ar trebui luate in calcul si grosimea placilor de folie spumata care se va monta sub parchet deoarece in unele cazuri distanta care este intre usi si podeaua existenta va stabili grosimea parchetului.

O grosime mai mare pentru parchetul lamninat nu inseamna in mod automat si o rezistenta sau o mai buna calitate a acestuia pentru ca cea mai importanta este placa de rezistenta.

Placa de rezistenta pentru parchetul laminat poate sa fie din HDF sau din MDF. Materialul HDF este rezistent si poate fi utilizat la parchetul de calitate. Nu este nevoie de o grosime foarte mare a placilor de parchet pentru ca acestea sa fie mai rezistente.

Probabil ca aveti deja o idee despre nuanta, decorul si culoarea parchetului laminat pe care vreti sa il cumparati dar nu trebuie sa omiteti faptul ca acesta ar trebui sa se asorteze cu culoarea peretilor si cu mobila.

Pentru camera copiilor sau pentru persoanele care au alergii este recomandat parchetul laminat care are un continut scazut de formaldehida.

Sistemul prin care se face imbinarea ar trebui sa fie click sau dubluclick.

Daca aveti instalat incalzire in pardoseala atunci trebuie sa cautati un parchet laminat la care este specificat ca se preteaza pentru acesta.

 

Este foarte important sa stiti daca parchetul pe care doriti sa il cumparati are si toate accesoriile pe care le veti utiliza: coltare, plinte, capete de inchidere pentru plinta, sine de trecere si seturi de reparatii.

Consultati parchet Egger!

Parchet Egger, doar la MBG Ambient!