Coş gol
  ()

You have no items in your shopping cart.

Parchet stejar Bucuresti

Parchet stejar - traditie romaneasca

Cititi si despre raschetare parchet.

Parchetul din lemn masiv este sfant! Nu doar ca trecerea timpului il va face mai frumos (cu conditia ca lucrarile de intretinere a sa sa fie facute periodic), ci este dovedit faptul ca este si un foarte bun izolator termic. Va recomandam sa incercati un parchet stejar. La noi il veti gasi la preturi de producator. Este o esenta deosebita, aspectuoasa, tare, cu o mare rezistent in timp. Dar, poate cel mai important, este facut din lemn autohton. In acest fel veti incuraja si micile afaceri locale pe care, defapt, se sprijina economia romaneasca. Este adevarat ca este la moda parchetul din esente exotice, nobile, insa noi suntem pentru acele retete care se bazeaza pe traditie, acelea care si-au dovedit eficacitatea in timp.

Pentru mai multe informatii accesati paginile avantaje parchet stejar, parchet stejar - caracteristici si parchetul din lemn de stejar.

 Parchet stejar Bucuresti - urmasul podelelor 

Bunicii si strabunicii nostri pretuiau stejarul considerand lemnul acestuia esenta cea mai potrivita pentru podele si chiar unelte si obiecte care trebuiau sa faca fata unor conditii de utilizare foarte dura. In plus, fibra stejarului este una care se preteaza obiectelor decorative. Nici pretul a modelele de parchet stejar nu este un element de neglijat. Cel putin la noi, va veti putea bucura de preturi de producator, fara comisioane suplimentare. Daca nu sunteti inc ahotarati, va asteptam oricand pentru a va oferi consiliere de specialitate. Parchet stejar - o alegere inteleapta!

Tipuri de parchet stejar disponibile in cataloagele noastre

Parchet stejar masiv A Lux

Parchet stejar masiv Select

Parchet Stejar Masiv Natur

Parchet Stejar Masiv Rustic

Parchet Stejar Masiv Bradut

Parchet Stejar Stratificat Lux

Parchet Stejar Stratificat Rustic

Cel mai mare avantaj pe care il ofera parchetul din stejar este durata sa de viata. Acesta este extrem de rezistent si daca se intretine cum trebuie acesta tine foarte mult. Parchetul de stejar poate sa fie reconditionat de mai multe ori si de aceea daca alegeti sa va montati un astfel de parchet in casa este recomandat sa utilizati protectii pentru mobila pentru a evita zgarierea suprafetelor lacuite. 

In afara de durabilitate montajul parchetului de stejar se poate face mult mai usor iar parchetul de lemn de stejar se face mult mai usor. Parchetul din lemn de stejar vine in mai multe modele: bradut, sah, tesut insa poate sa fie montat si pe forme mai complexe, ca de exemplu medalion. In afara de durabilitate si de rezistenta in momentul in care alegeti acest tip de parchet putet sa va bucurati de aspectul estetic.

Parchetul de lemn masiv este avantajos si din punct de vedere economic si desi initial parchetul din stejar este privit drept o investitie costisitoare, daca montati parchetul acesta intr-o casa valoarea sa va creste.

In comparatie cu alte tipuri de lemn, stejarul are variatii de culoare. Pentru plusuri de aspect si estetica, parchetul din stejar poate fi montat in diverse modele, de la foarte simple pana la foarte complexe.

Parchetul din stejar african este originar asa cum spune si numele sau din Africa. Prezinta o nuanta aurie si pe lungimea fibrei de sticla apar linii aurii si fine in nuante de maro deschis si maro inchis. Este un lemn care are o stabilitate si o duritate mediesi se poate utiliza si ca varianta economica pentru un decor iroko. Stejarul african are aceleasi proprietati ca si stejarul european.