Coş gol
  ()

You have no items in your shopping cart.

Trepte lemn. Super oferta la cel mai bun pret

Din pacate, nu putem  pune parchet si pe scara. Din fericire, sunt solutii: placare trepte lemn. Bineinteles, mai exista si alte variante. Puteti apela la clasica gresie sau la mochete, chiar modele pentru trafic intens.

Suntem subiectivi, insa trebuie totusi sa spunem ca nimic nu se compara cu o treapta placata cu lemn de stejar, auriu roscat, perfect slefuita si rotunjita.

Pret raschetat parchet Bucuresti

 Raschetarea este operatiunea care reda stralucirea si luminozitatea parchetului.

Cititi mai multe despre trepte lemn

Daca parchetul este denivelat, se poate indrepta cu o masina de raschetat. De asemenea, se recomanda scoaterea plintei vechi si inlocuirea acesteia.

Scari interioare Bucuresti - oferte speciale de scari interioare la cele mai bune preturi

Mobila, parchet, scari interior din lemn. Acestea sunt cele trei intrebuintari majore ale lemnului in amenajarile interioare. Daca mobila din lemn masiv a pierdut mult teren in fata palului laminat, in ceea ce priveste parchetul si scarile , la noi veti gasi tot ceea ce cautati in materie de scari interioare Bucuresti.

Cititi mai multe despre raschetat.

Raschetat parchet Bucuresti pret - servicii de calitate la super pret

Pentru a prelungi durata de viata a parchetului va recomandam tratarea acestuia odata la cel putin 5 ani cu doua straturi de lac si palux. Reconditionarea incepe cu raschetarea parchetului apoi urmeaza aplicarea succesiva a straturilor de grund, chit si lac.

Cititi mai multe despre scari.