Coş gol
  ()

You have no items in your shopping cart.

Cel mai bun pret parchet stratificat - cea mai buna oferta azi

Oricine doreste sa achizitioneze parchet va trebui sa tina cont in primul rand de doua aspecte: sa se informeze cat mai bine asupra modelelor de pe piata, tinand cont de avantajele fiecaruia si sa isi calculeze foarte bine bugetul.

Cititi si despre parchet stejar.

 Avand in vedere ca incalzirea prin pardoseala este destul de in voga, chiar daca acum nu doriti sa faceti o asemenea investitie, trebuie sa ganditi in perspectiva.

Pentru mai multe informatii accesati paginile instalare parchet, despre parchet si cum alegem parchetul.

Pret parchet stratificat 

Iata cum ajungeti la parchetul stratificat si, mai ales, la pret parchet stratificat. Dar ati trecut doar de prima etapa. Acum va trebui sa alegeti intre parchet dublu stratificat si cel triplustratificat. Care sunt criteriile de alegere? Nu sunt multe, dar toate sunte extrem de importante. In primul rand va va interesa compozitia straturilor si in special grosimea stratului vizibil, de la suprafata. Aceasta va va indica durata deviata a parchetului (cam de cate ori va putea fi acesta reconditionat).

Apoi veti trece la coeficientii de umiditate. Tipul de adeziv recomandat, precum si restul instructiunilor de montaj se vor dovedi foarte importante. Daca faceti parte din categoria clientilor care vor sa stie exact ceea ce cumpara, nu trebuie sa ignorati nici numarul de straturi de lac, dar si de ulei.

Exista multe modele de parchet stratificat.

Noi ne dorim doar ca pret parchet stratificat sa nu fie singurul criteriu de alegere.

10 avantaje ale parchetului stratificat

Parchetul din lemn stratificat este un produs natural comparativ cu produsele compuse din aschii de lemn sau rasini sintetice presate.

Stratul de uzura pentru parchetul stratificat are grosimea de 3.5 mm confectionat dintr-un lemn de esenta dura si finisat cu 5 straturi din lac ecologic, intarit prin uscare cu raze ultraviolet. Acesta poate sa suporte si refinisari ulterioare. Acest lucru reprezinta unul dintre avantajele pe care parchetul triplustratificat il are in fata parchetului laminat. Parchetul laminat are un strat de uzura de cel mult 1 mm si dupa ce acesta se distruge nu mai poate fi utilizat. Durata de viata a unui parchet laminat este mult mai scurta spre deosebire de parchetul stratificat. Costurile de montaj si inlocuire pentru parchetul laminat anuleaza avantajul initial dat de pretul mic de achizitie.

Faptul ca parchetul triplustratificat poate fi refinisat permite oricand schimbarea aspectului sau, inclusiv a tratamentului final, poate fi baituit, uleiat, periat,antichizat.

Daca apar defectiuni vizibile, zgarieturi si amprentari adanci parchetul stratificat poate sa fie atat inlocuit cat si refinisat si revine la aspectul initial in special in cazul unor produse cu ulei. Pentru parchetul laminat in astfel de situatii tot ce puteti face este sa il inlocuiti si acest lucru poate sa reprezinte o problema.

Izolarea termica si fonica este cu mult superioara pentru parchetul din lemn triplustratificat in special daca este vorba despre un produs cald si viu prin naturaletea sa.

Din punct de vedere al usurintei la montaj, ambele produse sunt disponibile in varianta dubluclick, avantajul triplustratificatului fiind dimensiunea placii 188 x 2266 mm raportat la 192 x 1392 mm.

Pentru o fixare mai buna si pentru sporirea calitatii instalarii, parchetul stratificat se poate monta prin lipire de sapa. In cazul parchetului laminat avem un produs care se monteaza flotant. Avantajul parchetului stratificat este evident pentru incaperile care beneficiaza de incalzire prin podea.

Sunt doua tipuri de parchet din lemn: parchetul masiv si parchetul stratificat. Cea mai importanta diferenta dintre ele este cea de constructie.

Parchetul stratificat este realizat din doua sau trei straturi din lemn care se lipsesc sub unn unghi de 90 de grade. Stratul superior pentru parchetul stratificat este confectionat din lemn de esenta tare si celelalte straturi care se afla sub stratul superior sunt confectionate din lemn de esenta moale.

Parchetul stratificat se finiseaza in fabrica si se instaleaza imediat dupa cumparare.

 

Parchetul stratificat se poate monta atat flotant cat si prin lipire cu adeziv si poate fi montat si peste incalzirea prin podea. Parchetul stratificat poate fi cea mai buna alegere si atunci cand vorbim despre intretinere.