Coş gol
  ()

You have no items in your shopping cart.

Parchet lemn masiv Bucuresti

Parchet lemn masiv - tipuri, modele

Cititi despre raschetari parchet.

Odata ajunsi la parchet, prima varianta luata in calcul este un model de parchet lemn masiv. De ce? Pentru ca un astfel de parchet se distinge prin aspect si rezistenta in timp fata de contracanditate, parchetul stratificat sau cel laminat. Este drept ca si din punct de vedere al bugetului diferentele vor fi sensibile.

 Daca va doriti un parchet lemn masiv autohton, cele mai cautate sunt cele de stejar si salcam, dar nu sunt de evitat nici alternativele din fag sau frasin. Exista insa diferente calitative: absenta totala a nodurilor, prezenta lor doar in limitele a anumitor dimensiuni date, dar si altele care tin de procesul de fabricare. De asemenea, in functie de producator, exista mai multe dimensiuni si forme.

Cititi mai multe despre metode de montareinstalare parchet, ghid de instalare si responsabilitatile instalatorului.

Parchet lemn masiv Bucuresti - preturi promotionale

Va trebui sa alegeti cu grija ceea ce considerati ca se potriveste stilului pe care vreti impreganati acelei incaperi. Iar daca inca nu stiti exact, veniti la noi. Va vom consilia cu placere in alegerea de parchet lemn masiv. La noi veti gasi parchet din lemn masiv la preturi de producator. Nu uitati ca sunt la moda dusumelele. Oricum, inpreuna putem crea podeaua perfecta, cea din visele voastre cu un parchet lemn masiv. Pentru ca lemnul masiv, sanatos, de esenta tare, nobila este cel care ofera pana la urma caldura oricarui camin.

Parchet lemn masiv tipuri:

parchet lemn masiv de stejar

parchet lemn masiv de frasin

parchet lemn masiv de fag

 In ceea ce priveste tipurile de parchet, cel din lemn masiv este considerat cel mai calitativ. Este tipul de podea care nu se va demoda niciodata.

 

Parchetul din lemn masiv ofera o senzatie de caldura dar si de intimitate indiferent de incapere. Poate fi gasiti intr-o gama vasta de culori si modele si este in mod cert cel mai durabil tip de pardoseala. Parchetul din lemn masiv necesita o intretinere periodica dar niciun al tip de parchet nu are durata sa de viata.

In afara de aspectul nobil pe care il are parchetul din lemn masiv, acesta este si un foarte bun izolator fonic si termic si da incaperii o eleganta aparte avand un aspect uniform si curat. Parchetul din lemn masiv se poate pune in orice camera si va creste cu mult valoarea unei case. Duritatea, structura, esenta si culoarea ofera caracterul unic al unui parchet din lemn masiv.

Raschetarea si lacuirea periodica a parchetului din lemn masiv ne ofera sentimentul de prospetime si de nou in asa fel incat poate echivala cu inlocuirea parchetului. Un alt avantaj al parchetului masiv este modul usor in care se curata nu poate retine praful si mucegaiul si are nevoie doar de o aspirare si o stergere saptamanala.

Parchetul din lemn masiv se potriveste cu orice incapere dand spatiului in care este pus o valoare deosebita. Nu doar insusirea estetica este aceea care da valoarea parchetului ci si cea practica.

Cu siguranta parchetul din lemn masiv este o investitie pe termen lung. Are o durata de viata de aproximativ 50-60 de ani daca este intretinut corect. Parchetul din lemn masiv rezista la zgarieturi si este o alegere buna pentru persoanele care sufera de alergii.

In concluzie daca vrem sa avem o camera eleganta in care sa beneficiem de confort fonic si termic si care sa ne incante vizual si sa mai fie si compatibila cu majoritatea tipurilor de mobilier cea mai buna solutie este parchetul din lemn.

Parchetul din lemn este o solutie ideala pentru a incalzire prin pardoseala pentru ca parchetul din lemn masiv mentine un aspect frumos in timp ce asigura si un bun transfer de caldura. Incalzirea prin podea ofera o temperatura uniforma pe intreaga suprafata si asigura un confort sporit curentii produsi fiind si de o intensitate mai redusa decat in cazul sistemelor clasice de incalzire.

Pentru ca lemnul are o rezistenta termica buna si asigura un transfer termic optim, dar si o distributie egala de cladura pe intreaga suprafata parchetul masic se recomanda pentru incalzirea prin pardoseala atunci cand se lipeste uniform pe intreaga suprafata.