Coş gol
  ()

You have no items in your shopping cart.

Parchet laminat ieftin Bucuresti

Intreaga amenajare a camerei trebuie sa aiba ca punct de plecare pardoseala. Podeaua trebuie sa fie asortata cu mobila, cu peretii si chiar si cu usile. Parchetul laminat este o alternativa ieftina a aprdoselilor din lemn masiv.

Cititi si despre parchet lemn masiv.

 Parchet laminat ieftin Bucuresti

Parchetul laminat se gaseste in decoruri foarte multe, care imita lemnul dar si decoruri care imita gresia, piatra sau mai nou si unicolore.

Cititi mai multe despre parchet laminat, montare parchet laminat si parchet laminat vs. parchet clasic.

Parchetul laminat este fabricat din 5-8 straturi de regula care sunt laminate intre ele.

Este indicat sa stiti unde va fi montata parchetul laminat pentru a putea alege clasa de trafic corespunzator.

Atunci cand revnovati trebuie sa luati in calcul si grosimea placilor si a foliei spumate ce se monteaza sub parchet pentru ca in unele cazuri distantele sunt cele care stabilesc grosimea parchetului. Deci nefiind nevoie de o grosime mare a placii pentru a fi mai rezistenta.

Cititi mai multe despre montarea parchetului laminat, parchet laminat si ghid de cumparare parchet.

Pentru camerele copiilor sau ale persoanelor cu alergii recomandam parchetul laminat cu continut scazut de formaldehida.

Daca aveti instalat incalzire in pardoseala atunci trebuie sa cautati un parchet laminat la care este specificat ca se preteaza pentru acesta.

Parchetul laminat este unul dintre cele mai moderne materiale. Este modular si are designuri foarte bersatile iar pretul atragatr il fac foarte cautat de clienti. Parchetul laminat este o podea HDF utilizata pentru placarea diferitelor suprafete. Principalul avantaj al parchetului laminat este posibilitatea de a fi montat flotant fara sa fie necesara lipirea lui sau prinderea cu ajutorul cuielor de podea. Din acest motiv costurile sunt reduse si sunt realizate foarte usor.

Atunci cand alegeti parchet laminat trebuie sa stiti ca acesta nu poate fi montat in camere cu umiditate mare si umiditatea permisa a sapei nu trebuie sa aiba mai mult de 2%. Un prim avantaj este ca se poate folosi un sistem de incalzire prin pardoseala, iar parchetul laminat permite un transfer termic bun.

Parchetul laminat are o durata lunga de viata. Suprafata robusta a podelei asigura suprafete decorative persitente si de o frumusete durabila.

Parchetul laminat are si un aspect optic bun si ofrumusete stralucitoare. Decorurile unice depasesc uneori chiar si parchetul original din natura. Decorurile exotice, optica rustica a scandurilor sau dusumelelor, dalele in forma de metal si piatra, etc sunt varietati de modele care pot satisface orice pretentie.

Parchetul laminat este si una din cele mai igienice solutii deoarece suprafata unica poate indeplici toate preferintele in ceea ce priveste igiena, in plus, toate petele pot sa fie indepartate. In acest mod nu se pot forma bacterii pe podea.

Parchetul laminat este rezistent la radiatiile ultraviolete si chiar si atunci cand este expus cativa ani la soare podeaua va ramane ca noua, fara pete, umbriri sau decolorari.

Parchetul laminat are si proprietati antistatice.

Inainte de a incepe sa instalati parchetul laminat este recomandat sa cititi cu atentie instructiunile si recomandarile producatorului aflate in fiecare pachet. Trebuie sa pregatiti corect suprafata pe care urmeaza sa fie instalat parchetul alegand un substrat izolator adecvat.

 

Montajul se face usor datoria sistemului de imbinare cu click atat pe latura scurta cat si pe cea lunga. Imbinarea placilor se face la unghiuri de 45 de grade prin apasare usoara si apoi cu bataie scurta pentru a fixa placa.