Coş gol
  ()

You have no items in your shopping cart.

Parchet laminat - avantaje

Avantajele parchetului laminat sunt uimitoare, in special in ceea ce privest costurile. In primul rand, acesta vine cu cel mai bun pret pentru portofelul dumneavoastra, din toate tipurile de pardoseala de pe piata.

Cititi mai multe despre parchetul laminat.

 

Parchetul laminat este un parchet ieftin: costa mai putin de jumatate din pretul parchetului masiv si este chiar mai ieftin decat mocheta. Alegand parchet laminat veti investi pe termen lung deoarece acest tip de pardoseala este rezistenta si nu va necesita inlocuire pentru multi ani.

Spre deosebire de lemn, marmura sau mocheta, parchetul laminat nu se decoloreaza la soare si este rezistent la pere, zgarieturi si impact. Acest lucru se datoreaza stratului de uzura din plastic melaminat pe care producatorii de parchet il utilizeaza pentru suprafata superioara a parchetului laminat.

Instalarea parchetului laminat este floare la ureche. Nu e nevoie de adezivi speciali, pentru ca este prevazut cu un sistem de prindere cu click, placile sunt literalmente fixate impreuna.  Nu conteaza ce fel de sapa se a;fa sub parchetul laminat, deoarece acesta nu trebuie lipit sau batutu in cuie.

 

Un alt aspect foarte avantajos este curatarea parchetului laminat. Nu aveti nevoie de solutii speciale de curatat, ceara sau polish, ci doar de un aspirat si de o sergere cu laveta sau carpa umeda.