Coş gol
  ()

You have no items in your shopping cart.

Montarea parchetului laminat

Este important sa fiti atenti la calitatea de realizare a parchetului, putand gasi placi ieftine dar de o calitate slaba. Calitatile parchetului ales sunt trecute pe ambalajul pachetului. Aveti nevoie de un parchet rezistent la umezeala, care poate fi sters cu mopul, rezistent la trafic si la eventualele zgarieturi care pot aparea.

Cititi mai multe despre parchet laminat.

 Parchetul laminat este recomandat doar pentru incaperi uscate, nefiind recomandata montarea acestuia in incaperi cu umiditate crescuta. Este usor de intretinut, in special pentru ca nu are aderenta la praf si substante chimice si are stabilitate UV. Se recomanda ca acesta sa fie montat si in cazul in care incalzirea se face prin podea.

Un alt avantaj al parchetului laminat este montarea. Montarea se face usor, fara sa fie nevoie de profesionisti. Trebuie doar sa acordati atentie la indrumarile din prospect. Primul pas este verificarea sapei pe care se va monta parchetul. Sapa trebuie sa fie perfect dreapta si bine curatata. Parchetul laminat va fi pus in incapere inainte cu 24 de ore de a fi montat, pentru a se acomoda cu temperatura din incapere.

 

Se va trece la montajul propriu-zis al parchetului, cu aplicarea unui film de polietilena (intre parchet si sapa), care are rol de izolare fonica si termica.