Coş gol
  ()

You have no items in your shopping cart.

Ghid de cumparare parchet laminat

Parchetul laminat este unul din cele mai moderne materiale in acoperirile de sol. Este modular, cu designuri versatile si cu un pret atragator, este alegerea a mii de client. Principalul avantaj al acestuia este posibilitatea montajului flotant nefiind necesara lipirea lui, sau prinderea in cuie de pardoseala astfel costurile montajului sunt reduse si se realizeaza foarte usor.

 

Destinatia parchetului laminat este reprezentata de spatii rezidentiale, dar sunt si produse pentru zonele cu trafic intens. Parchetul laminat este potrivit pentru holuri fiind mai rezistent la zgarieturi decat parchetul din lemn mazisv, dar poate  fi montat si in dormitoare sau camera de zi.

In fiecare locuinta, desi diferite ca marime, amplasare, forma, putem identifica zone cu utilizari similare ce trebuie sa raspunda unor solicitari similare.

Cele mai multe produse sunt alcatuite dintr-o placa de fibre lemnoase de mare densitate, peste care se lipeste o hartie decor si un strat de protectie cat si de densitatea placii HDF. Tratamentele suplimentare de protectie a sistemului de clik sau a suprafetei pot oferi o viata mai lunga produsului.

 

In momentul in care alegeti o astfel de pardoseala trebuie sa tineti cont de faptul ca nu se poate monta in incaperi cu umiditate ridicata si umiditatea maxima permisa a sapei nu trebuie sa depaseasca 2%.