Coş gol
  ()

You have no items in your shopping cart.

Intretinerea parchetului laminat

Atunci cand alegem parchet laminat va trebui sa tinem cont de gradul de uzura pe care il are acesta si sa alegem in fucntie de tipul de trafic din camera caruia ii este destinat. Cu toate acesta pentru ca parchetul sa isi pastreze aspectul de lemn si pentru a nu se strica in tip va recomandam sa respectati cateva reguli simple de intretinere. Montarea parchetului se va termina cu mizerie si dezordine care trebuie curatata imediat, dar este indicat sa nu spalati cu apa parchetul in primele 7 zile de la depunerea sa. Dupa acest inteval parchetul poate sa fie curatat cu carpa usor umeda. In cazul in care varsati lichide pe parchet e recomandat sa il stergeti imediat. 

 

In momentul in care aleegt produse de curatare e important sa alegeti solutii concepute special in sesnul acesta pentru a evita urmele inestetice si reziduurile de detergent. Echipa noastra va recomanda sa utilizati solutiile de curatre Woodstep pentru ca acestea sunt practice si economice. Mizeria nu se va lipi pe suprafata parchetului si nu va necesita curatare intensa. 

In egatura cu protejarea parchetului laminat este recomandat sa schimbati rolele de la mobila cu role netede si sa acoperiti picioarele e la mobila cu pasla special produsa in acest sens. Daca doriti sa mutati mobila si alte obiecte grele nu faceti asta pe suprafata parchetului laminat.

Intretinere parchetului este destul de usoara si respectand toate recomandarile facute de noi veti avea o podea stralucitoare cu aspect natura din lemn mai mult timp.